Seminari

SEMINAR ANĐELI ŠAPUĆU SA AKI SUNCE u ZAGREBU

SEMINAR SE ODRŽAVA 2.12.2017
Seminar je podeljen u dva dela :
1. Predavanje
2. Radionica

23283154_2078770129010632_1197341729_n
Seminar je kreiran da biste osvestili ko ste, osetili svog Anđela, povezali se sa njim, dobili poruku, opustili se i otišli nasmejani i transformisani. Biće puno iznenađenja.

Potrebno je da dođete 15 minuta ranije, zbog registracije.

Sa radošću vas očekujem. Verujete i dalje u Anđele, a ja ću se potruditi da ih osetite.
Cena seminara je 30 eura, traje od 18-22 h.
Mesto održavanja Udruga Vestigium, Rudeška 142, Zagreb.

Jako se radujem seminaru koji sam kreirala zbog vas, jer uvek dobijemo zajedno nove spoznaje o sebi i Anđelima.
Anđeli su deo života i ne možemo ih odvojiti od ljubavi prema sebi, oproštaja, prihvatanja, zahvalnosti i od svega onoga što sačinjava život.
Anđeli nam pomažu da lakše i kvalitetnije rešavamo životne zadatke, zato postoje.
Ako želite da čujete o Anđelima, da vidite šta to žele da vam šapnu, ovo je seminar za vas..

*Prvi deo je planiran za predavanje, da čujete o Anđelima, upoznajte se sa njima, pricamo o životnim temama koje vam mogu promeniti život, dajem oraktične savete.
*Drugi deo je planiran za radionicu , na kojoj zaista praktično radimo i povezujemo se sa Anđelima i prenosim vam Anđeoske poruke koje vam mogu pomoci u ovom periodu života.

Seminar kreće u 18 h i trajaće do 21:30, pola sata ostavljamo za potpisivanje knjiga, slikanje i sva pitanja.

Ulaznice su u prodaji, dok se mesta ne popune jer ovo je jedan interaktivni seminar u kojem učestvujemo Anđeli, vi i ja ♥.

Postoji mogućnost zakazivanja unapred konsultacija i energetskih tretmana , takođe i anđeoskih analiza,pre dolaska obavezno.
Popust na tretmane ili konsultacije dobijaju ljudi koji se prijave na seminar i izvrše uplatu.

Anđeoska analiza su smernice za narednih 12 meseci,ona je u elektronskom obliku, ako želte da vam donesem na dan seminara, morate uplatiti 5 dana ranije I javiti svoje podatke ime I prezime I datum rođenja.
Anđeoske konsultacije su individualni razgovori, a energetski tretmani su za harmonizaciju na svim nivoima i rade se na daljinu, prilikom uplate jednog , drugi dobijate na poklon.

Individualne konsultacije će biti 3.12 od 13-15 h, potrebno je zakazati jer može da se desi da ne bude slobodnog termina.

Da se upoznate sa vašim domaćinom :

21761580_10159364331525224_5923853604673319087_n
Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988.godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz oblasti ljudskih resursa, jer to je oblast koju Aki najviše voli, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro.

Aki Sunce je pisac, inspirativni i životni trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću.

Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli.Izdala je svoju prvu knjigu “ Sjaj ljubavi uz Anđele “ u oktobru 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “ Anđeli šapuću sa Aki Sunce „.

Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi. Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Moći ćete da kupite knjige sa potpisom autora : Knjiga Sjaj ljubavi uz Anđele , kao i Dnevnik Anđela .
U ponudi će biti još i Anđeoske Kartice „Anđeli šapuću sa Aki Sunce „, nakit sa porukom Anđela, šolje, kristali, Energetske slike kao i Anđeoski miršljavi sapuni.

Mesto je rezervisano tek nakon registrovane uplate. U slučaju otkazivanja/nepojavljivanja i/ili polovičnog, odnosno nepotpunog plaćanja, novac se ne vraća i onemogućeno vam je učešće.

Za sve informacije i prijave koje su obavezne, pisite putem fb inboxa Aleksandra M. Kečić ili na mail andjeliaki888@gmail.com.
Sa radošću vas očekujem. Verujte i dalje u Anđele, a ja ću se potruditi da ih osetite.

zagreb


Možete me pronaći na :

You tube kanalu : ANĐELI ŠAPUĆU SA AKI SUNCE

FB stranica : Aki Sunce

FB grupa : Andjeli i Andjeoske poruke od Aki Sunce

Instagram : aki_sunce_andjeoskeporuke

S ljubavlju, Aki Sunce – domaćin seminara

Advertisements